2004 Gör min första spelning som soloartist efter att ha varit medlem i några band.

2005 Är med i ”P3 Frank”, en öppen scen som sänds live i rikstäckande radio. Är under åren 2001-2005 ansvarig för ackordsidorna på Kents hemsida.

2006-2008 Börjar göra allt mer spelningar, framförallt i Värmland.

2009 Spelar in första skivan i en studio som inte ens är färdigbyggd. Spelar vid sidan av solospelningar med ett eget ihopsatt band, bla på Arvikafestivalen. Skivan släpps på hösten detta år.

2010 Det börjar bli större geografisk spridning på spelningarna.

2011 Släpper singeln ”Sång till Norge” till förmån för de drabbade i Oslo och på Utøya. Spelar live mycket.

2012 Under våren släpps första fullängdsplattan ”Innan tiden flyr”, som är inspelad i den legendariska Studio Silence. Det blir några skivrecensioner. Livespelningarna fortsätter. Hösten ägnas åt att samarbeta med producenten Joakim Styrén. Det resulterar i singeln ”Söndag i din säng” som släpps som digital singel i december.

2013 Både livespelningar och inspelningar med Joakim Styrén fortsätter. Blir enhälligt invald i YTF – YrkesTrubadurernas Förening, som grundades 1971 av Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk, Bengt Sändh, Finn Zetterholm m.fl. Medverkar som gäst i Musikhjälpen Gislaved som sänds live i webb-radio och -TV.

2014 Filmaren Hannes Knutsson från ”Lefvande bilder” börjar följa med August på spelningar och annat i syfte att göra en dokumentär.

2015 Livespelningar, mestadels i Västsverige. Bygge av hemmastudio påbörjas.